Follow by Email

Loading...
"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, August 31, 2008

Umat Islam mula berpuasa esok

Reactions: 

Pengumuman tersebut telah dibuat oleh pejabat Penyimpan Mohor Besar Raja-Raja dalam satu kenyataan hari ini.Menurut kenyataan itu, bagi menyempurnakan titah perintah Yang di-Pertuan Agong dan selepas diperkenan oleh Duli-Duli Yang Maha Mulia Raja-Raja, tarikh permulaan puasa bagi negeri-negeri seluruh Malaysia ditetapkan pada hari Isnin, 1hb. September 2008.Disini jugak aku (Topeng Perak) ambik kesempatan mengucapkan Selamat Berpuasa kepada semua pelayar-pelayar blog Perisik Rakyat yang tak jemu-jemu melayar blog aku yang sempit ni & gelap ni.Terima Kasih daun keladi pada korang semua.Selamat menjalani ibadah puasa, selamat beramal & selamat, selamat, selamat.Blog ini akan diupdate seperti biasa sepanjang ramadhan ini.

No comments: