Follow by Email

Loading...
"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Saturday, November 07, 2009

Nogoghi Julang Piala Malaysia '09...

Reactions: 
Piala Malaysia baru sahaja melabuhkan tirainya sebentar tadi,kemenangan berpihak kepada pasukan Negeri Sembilan bimbingan Wan Jamak Hasan dengan bergaya 3-1 menewaskan Kelantan yang dilatih B.Sathianathan.

Negeri Sembilan mendapat 2 gol di separuh masa pertama diikuti satu gol lagi diawal separuh masa kedua.kedudukan itu kekal hingga masa tambahan sebelum Kelantan mendapat gol 'Ehsan' dari sepakan percuma Indera Putra Mahyuddin.