Follow by Email

Loading...
"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Sunday, November 22, 2009

Husam Letak Jawatan..?

Reactions: 
Utusan Malaysia Online lapor kemudian ada blogger "pro Pakatan Rakyat" cilok & siar diblog dengan tajuk lain, aku pulak cilok sikit-sikit -
  • Timbalan Pesuruhjaya II Pas Kelantan, Datuk Husam Musa dikatakan mahu melepaskan semua jawatan dalam parti dan juga kerajaan yang merupakan satu lagi episod yang menggambarkan perpecahan dan kekusutan dalam parti itu.
TGNA pulak dalam sidang akhbar pagi tadi mengatakan bahawa -
  • Tak timbullah letak-letak jawatan ni... tak berbangkit langsung... tak de...
Utusan Malaysia Online lapor kemudian ada blogger "pro Pakatan Rakyat" cilok & siar diblog dengan tajuk lain, aku pulak cilok sikit-sikit -
  • Tindakan Husam untuk melepaskan semua jawatan dalam parti dan kerajaan yang dikatakan berpunca daripada pendedahan kemelut dalaman Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) yang diterajui Ir. Abdul Ariffahmi Ab. Rahman.
TGNA pulak dalam sidang akhbar pagi tadi mengatakan bahawa -
  • Husam datang jumpa saya (TGNA) hari rabu, dia sakit tulang belakang. dia minta cuti 5 hari untuk berubat. saya (TGNA) izin.
TGNA dalam sidang akhbar pagi tadi juga mengatakan bahawa -
  • Bahkan Husam ni orang cerdik. Kelantan bahkan Malaysia sedang tumpang dan boleh tumpang fikrah dia ni. Kifalah, Hutang Felcra, Projek-Projek OKU, Royalti, ini semua usaha Husam.
Kenyataan TGNA dekat atas tu Utusan Malaysia Online belum siar lagi... eh... blog-blog "pro Pakatan Rakyat" yang sebelum ni siar berita dari Utusan Malaysia Online pun tak siarkan kenyataan TGNA tu... kenape ek..? dengar cerita ada "sumber terdekat"... tak kan tak dapat info lagi dari "sumber terdekat"..?

Tak dapat info atau kenyataan TGNA tu tak "seperti yang diharapkan"..?