Follow by Email

Loading...
"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Monday, March 15, 2010

Royalti Minyak Kelantan: Hilang Kejap, Timbul Balik...

Reactions: 
Tak sempat nak update, tak sempat nak jenguk website sendiri... aku dok sibuk sangat-sangat menggali fakta-fakta sejarah berkenaan isu Royalti Petroleum Negeri Kelantan.

Hari ni aku update sikit... "Sejarah Tak Pernah Berbohong".

Mintak UMNgOk/Barisan Natang perjelas balik sejarah...
Yang ni keratan akhbar bertarikh 22hb. November, 1983.

Dah la... korang komen je ikut suka pandai korang.