Follow by Email

Loading...
"Pandangan Dalam Laman Ini Tidak Semestinya Menunjukkan Sikap WebMaster & Lain-Lain Penulis. Dasar Kami : Menyiarkan semua posting para penulis jemputan tanpa sebarang edit dari segi bahasa dan ejaan (Mungkin ada bahan yang tidak begitu menyenangkan). Berfikirlah dalam menerima sebarang maklumat). ©1422 Hakcipta Tak Terpelihara. Anda digalakkan untuk mengambil apa-apa bahan di dalam laman ini untuk tujuan penyebaran, tanpa perlu memberitahu kepada pihak kami. Email: poji2ya@gmail.com

"Mengikut Perjanjian itu, tiap-tiap Negeri akan menerima 5% daripada nilai petroliam yang dijumpai dan diperolehi dalam kawasan perairan atau di luar perairan Negeri tersebut yang dijual oleh PETRONAS atau ejensi-ejensi atau kontrektor-kontrektornya".
- Tun Abdul Razak, Dewan Rakyat (12hb. November, 1975)

Friday, June 11, 2010

Muktamar PAS Kali ke-56: Kemaskini & Laporan

Reactions: 
Beb...  mintak mahap banyak-banyak sebab tak update blog ni beb... coverage BerukBand 2-3 menjak ni memang macam UMNO/BN, kritikal, hancur, hempeh, bangsat dan yang sewaktu dengannya... dengan ertikata lain, ingat UMNO/BN, ingat APCO...

Kemaskini & Laporan Muktamar PAS Kali ke-56 aku update dekat FaceBook aku, storage Blog ni dah nak capai tahap maksimum, jadi gambar-gambar semua aku masuk dekat FaceBook je... orait...

Untuk akses, pegi dekat link ni: http://www.facebook.com/pages/Kota-Bharu-Malaysia/Topeng-Perak-Unmasked/215868293045